Junkers Hersteldienst

Onze Junkers Hersteldienst omvat veel meer dan je zou vermoeden. Elke Junkers installateur of technieker bij Stan Vermassen is een expert in het vak en staat 24/7 klaar voor jou en je ketel. Bij elke herstelling of reparatie / herstelling garanderen wij jou het beste advies en de scherpste prijs. Wij geven heel graag toelichting bij de oorzaak van je ketel panne en hoe je die in de toekomst kan vermijden. Zodoende besparen we je nog, meer geld !

Junkers Hersteldienst

Je kunt de cv-ketel het hart van je woning noemen:. Het geeft je warmte, zorgt voor warm water en maakt je “huisje” gezellig en aangenaam. Bij een storing aan het verwarmingssysteem, beloven wij je een snelle en correcte herstelling voor een eerlijke prijs. Onze Junkers Hersteldienst bestaat uit ervaren Junkers verwarmingsspecialisten, installateurs en techniekers, allemaal gekwalificeerde en gecertificeerde verwarmingstechnici die opgeleid blijven volgens de laatste normen en voorschriften.

CV ketel start niet meer op ! Wat zijn de mogelijke oorzaken ?

  1. Weinig of geen toevoer van gas / mazout : De centrale verwarming ketel start niet als er geen aardgas of stookolie is. Controleer of er voldoende brandstof is, of de gaskraan gesloten is en of de gasdruk voldoende is. De cv-monteur kan de gasdruk meten en eventueel de gasdruk verhogen. Controleer bij het verwarmen met vloeibare brandstof of er nog voldoende stookolie in de brandstoftank zit.
  2. Problemen met de ontsteking : bij het opstarten is er geen ionisatiestroom, als gevolg van gasdruk, ontsteking of vocht CO2
  3. Filter verstopt : Is de filter verstopt door bezinksel in de stookolie, kan dit de toevoer van stookolie belemmeren. Als u nieuwe stookolie heeft doen leveren, wacht dan enkele uren alvorens de CV ketel opnieuw op te starten
  4. Onvoldoende of geen waterdruk : Controleer of de waterdruk voldoende is. De waterdruk lees je af op de manometer van je cv-installatie, gewoonlijk ligt deze tussen 1,5 en 2,0 BAR. Als de druk ontoereikend blijkt, , zal er geen heet water door de radiatorbuizen stromen, waardoor de radiatoren niet warm worden. Ontlucht deze eerst en dan het water aanvullen. Hierdoor zullen ze trouwens minder lawaai maken.
  5. Spanning & stroomstoring : Controleer of de ketelaansluiting is aangesloten op het lichtnet en of er spanning op de aansluiting staat. Controleer ook of de zekering in de zekering nog werkt/functioneert. Zorg ervoor dat het snoer niet wordt onderbroken. Als dit niet het geval is, werkt de boiler niet en produceert hij geen warm water.
  6. Onvoldoende warm water : Het kan zijn dat er al voldoende warm water is geproduceerd waardoor de ketel niet start.
  7. Aanvoer en afvoer van lucht : Als de luchttoevoer of -afvoer wordt verhinderd door een verstopping of blokkering, zal de ketel niet starten. Een vogelnest kan bijvoorbeeld een verstopping veroorzaken. Controleer dus alle in- en uitgangen.
  8. Instellen thermostaat : Als de opgegeven kamertemperatuur op de thermostaat te laag is en de kamertemperatuur wordt bereikt, zal de ketel niet starten. Verhoog de kamertemperatuur en wacht tot de ketel start.
  9. Kapotte onderdelen : Als bovenstaande problemen niet kunnen worden verholpen, heeft de ketel mogelijk een algemene storing, een defect of een onderdeel dat kapot is. Gevoelig voor defecten zijn de warmtewisselaar, de condensor, de driewegklep, de ventilator, de gasbrander, het expansievat, de printplaat, etc. Vervang onderdelen nooit zelf, maar laat ze vervangen door een expert van Stan Vermassen dien 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar blijft voor jou !
 

Junkers Installateur

Onze Junkers Installateur bespreekt graag vrijblijvend de kleinere projecten bij je thuis en stelt een eerlijke offerte op. Bent je op zoek naar een nieuwe cv-ketel, dan helpen wij u graag als erkend expert bij Junkers. Bij elk klein renovatieproject verzorgen we je graag met het beste advies en de scherpste prijzen.

Beste tips, scherpste prijzen!

Wij installeren uw cv-ketel om water te verwarmen voor verwarmingssystemen en om warm water te gebruiken. We plaatsen ook sanitair zoals zonneboilers en solar ketels, gasboilers, warmtepompen en badverwarmers . Iedere installateur bij Stan Vermassen heeft ruime ervaring met Junkers ketels en beschikt tevens over alle benodigde attesten en expertises.

Junkers Technische Dienst 24/7

Onze Junkers Technische dienst is er speciaal voor al jouw dringende interventies.

Vandaag gebeld, vandaag hersteld

Als technische dienst van JUNKERS staan wij altijd voor u klaar! We realiseren ons dat het probleem van je Junkers-ketel snel moet worden opgelost. Indien nodig vervangen wij uw cv-ketel zo snel mogelijk. Onze Stan Vermassen specialisten staan 24 uur per dag klaar om ondere andere rookanalyses te doen ! Vergeet niet om de op het display getoonde Junkers Foutcode te noteren. Snel hulp nodig? Wij zijn dé Junkers-expert met wachtdienst voor Groot- Antwerpen en zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen. We proberen altijd binnen 60 minuten bij jou thuis te zijn en blijven altijd bereikbaar op nummer 0486. 626. 831.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486 88 88 00 Contactformulier